ISTRAŽITE
  • SPOLJAŠNJOST
  • UNUTRAŠNJOST
  • POGONSKI SISTEM
  • TEHNOLOGIJA

LJUBAV NA PRVI POGLED

Nikada nećete zaboraviti prvi put kada ste ugledali Stelvio na putu. Legendarni pristup Alfa Romeo dizajnu stvorio je nepogrešivo sportsko vozilo bez presedana, obogaćeno jedinstvenim stilskim detaljima. Uvodno izdanje, ispred kog je samo Quadrifoglio verzija prikazana na svetskoj premijeri u Los Anđelesu, debituje u izvanrednom dizajnu sa aluminijumskim točkovima od 20 inča i obojenim kočionim kleštima, biksenonskim osvetljenjem i vrhunskim satenskim hromiranim otvorom. 

UNUTRAŠNJOST

NEZABORAVNI PRVI PUT U VOZILU

Prvi put kada uđete u Stelvio bićete okruženi neverovatnim senzacijama. Dizajn kabine je stvoren kako bi vozač istinski doživeo vrhunsko vozačko iskustvo.   Za kabinu Uvodnog izdanja, Alfa Romeo je odabrao isključivo materijale vrhunskog kvaliteta:  Vrhunska crna koža za sedišta i pravo drvo za umetke u boji hrasta ili oraha. Najbolji debi prvog Alfa Romeo sportskog vozila napravljenog sa izvanrednim detaljima kao iznenađenje za one srećnike koji su prvi vozači ovog modela.

POGONSKI SISTEM

NENADMAŠNA PRVA VOŽNJA

Prvi put kada budete vozili Stelvio u potpunosti ćete uživati u kvalitetu vožnje bez kompromisa zahvaljujući njegovom izuzetnom aluminijumskom Turbo benzin motoru 280 cv 2.0.

Ovo Prvo izdanje je dostupno isključivo sa ovim motorom na turbo punjenje, sa automatskim prenosom za 8 brzina i aluminijumskim klackalicama na upravljaču. Ova vrhunska verzija takođe ima i novi Q4 sistem pogona na sva četiri točka, koji nudi upravljanje performansama u realnom vremenu za ultimativno zadovoljstvo u vožnji, kao i bezbednost. 

TEHNOLOGIJA

INOVACIJA KOJA EMOCIJU STAVLJA NA PRVO MESTO

Prvi put kada se budete vozili u Stelvio-u otkrićete njegovu najsavremeniju tehnologiju, kako u infozabavi tako i u sistemu bezbednosti.  Uvodno izdanje je konfigurisano sa najinovativnijim Alfa Romeo skupom tehnoloških sistema poput ekrana sa 3D navigacijom od 8,8 inča, TFT instrument table od 7 inča, zadnje kamere sa dinamičnim mrežicama i audio sistemom vrhunskog kvaliteta.  Štaviše, ova jedinstvena verzija nudi, kao i obično, prednja sedišta sa električnim grejanjem i memorijskom funkcijom, električno otvaranje prtljažnih vrata, automatski sistem dugih svetala, autonomno kočenje u iznenadnim situacijama (AEB) i upozorenje o skretanju sa trake (LDW).