ALFA ROMEO USLUGE

Najveća briga i pažnja posvećena samo Vašem Alfa Romeo automobilu.

REZERVNI DELOVI

Samo oni koji poznaju svaki detalj I svaku komponentu jednog Alfa Romeo automobila su u stanju da preduzmu svu potrebnu negu, garantujući pouzdanost, komfor i performanse. Originalni Mopar® delovi su projektovani tako da kroz vreme neguju originalne karakteristike Vašeg Alfa Romeo automobila.

ORIGINALNI REZERVNI DELOVI

Otkrijte Mopar® rešenja, idealna za negu i održavanje Vašeg Alfa Romeo automobila: jedinstvena rešenja u skladu sa tehničkim specifikacijama originalne opreme.

POLOVNI DELOVI

Upotrebljeni originalni delovi mogu se obnoviti tako da se dobije proizvod istih performansi koje odlukuju i nov deo. Proces sertifikovan i garantovan od strane brenda Alfa Romeo.

CLASSIC LINE

Classic Line je asortiman rezervnih delova distribuiran od strane Mopar®-a, za Alfa Romeo automobile starije od 5 godina: performansa i bezbednost po izuzetno pogodnim cenama.  

PETRONAS ULJA I TEČNOSTI

Za najviše performanse, nisku potrošnju uz brigu o životnoj sredini, Petronas Lubricants International su uz Alfa Romeo razvili najbolja ulja i tečnosti za specifičnu upotrebu i za svaki pojedinačni model.

SERVISNA GARANCIJA I SERVIS

Kupili ste Alfa Romeo? Otkrijte sve prednosti koje vam nudi usluga garancije i održavanja, osmišljena tako da Vam omogući spokojno putovanje, bez rizika i neplaniranih troškova.

GARANCIJA ZA AUTOMOBIL

Krećite se slobodno: kupovina novog Alfa Romeo automobila uključuje garanciju od 24 meseca koja počinje na dan dospeća, bez putnih ograničenja.

POMOĆ NA PUTU

Putujte bez brige sa Free to Go, uslugom koja nudi pomoć na putu u svakom trenutku. Free to Go je Mopar® program mobilnosti, dostupan 365 dana u godini, 24 časa dnevno.

ODRŽAVANJE

Otkrijte Plan aktivnosti programiranog održavanja neophodnog za očuvanje funkcionisanja i efikasnosti Vašeg Alfa Romeo automobila.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

Izgubili ste Vaše Alfa Romeo vodič za upotrebu ili garanciju? Od danas, možete ih pronaći i na internetu.

BRIGA O KUPCIMA

Alfa Romeo nudi svu podršku koja Vam je potrebna u sklopu korisničkog servisa. Ovde možete pronaći:

  • informacije o modelima, uslugama, mreži prodaje i pomoći na putu, rešenja za pristigle izveštaje
  • pomoć na putu aktivna 24 časa, 365 dana u godini, u slučaju šlepovanja i drugih vrsta pomoći.

Pozovite Univerzalni besplatni broj 0800253200, zatražite pomoć putem opcije «Kontaktirajte nas» na naslovnoj strani ovog sajta.

DODATNA OPREMA

Otkrijte liniju proizvoda koja unapređuje sportske karakteristike, stil i komfor Vašeg Alfa Romeo automobila. Ukoliko želite dodatke dizajnirane u skladu sa pravim Alfa Romeo duhom, Mopar® nudi baš to što tražite.

MERCHANDISING

Alfa Romeo strast se primećuje i u detaljima Vašeg stila i Vašeg slobodnog vremena. Ne propustite novosti i proizvode brenda Alfa Romeo. Pretražite katalog i napravite svoju kolekciju omiljenih proizvoda.

ALFA ROMEO INFOMOBILE

InfoMobile je originalna aplikacija brenda Alfa Romeo, stvorena za sve vozače. Preuzmite besplatno za Vaš smartfon, i dobićete mnoštvo informacija, kao i podršku potrebnu Vama i Vašem automobilu.