ALFA ROMEO USLUGE

Najveća briga i pažnja posvećena samo Vašem Alfa Romeo automobilu.

REZERVNI DELOVI

Samo oni koji poznaju svaki detalj I svaku komponentu jednog Alfa Romeo automobila su u stanju da preduzmu svu potrebnu negu, garantujući pouzdanost, komfor i performanse. Originalni Mopar® delovi su projektovani tako da kroz vreme neguju originalne karakteristike Vašeg Alfa Romeo automobila.

ORIGINALNI REZERVNI DELOVI

Otkrijte Mopar® rešenja, idealna za negu i održavanje Vašeg Alfa Romeo automobila: jedinstvena rešenja u skladu sa tehničkim specifikacijama originalne opreme.

POLOVNI DELOVI

Upotrebljeni originalni delovi mogu se obnoviti tako da se dobije proizvod istih performansi koje odlukuju i nov deo. Proces sertifikovan i garantovan od strane brenda Alfa Romeo.

CLASSIC LINE

Classic Line je asortiman rezervnih delova distribuiran od strane Mopar® -a, za Alfa Romeo automobile starije od 5 godina: performansa i bezbednost po izuzetno pogodnim cenama.  

PETRONAS ULJA I TEČNOSTI

Za najviše performanse, nisku potrošnju uz brigu o životnoj sredini, Petronas Lubricants International su uz Alfa Romeo razvili najbolja ulja i tečnosti za specifičnu upotrebu i za svaki pojedinačni model.

SERVISNA GARANCIJA I SERVIS

Kupili ste Alfa Romeo? Otkrijte sve prednosti koje vam nudi usluga garancije i održavanja, osmišljena tako da Vam omogući spokojno putovanje, bez rizika i neplaniranih troškova.

GARANCIJA ZA AUTOMOBIL

Krećite se slobodno: kupovina novog Alfa Romeo automobila uključuje garanciju od 24 meseca koja počinje na dan dospeća, bez putnih ograničenja.

POMOĆ NA PUTU

Putujte bez brige sa Free to Go , uslugom koja nudi pomoć na putu u svakom trenutku. Free to Go je Mopar® program mobilnosti, dostupan 365 dana u godini, 24 časa dnevno.

ODRŽAVANJE

Otkrijte Plan aktivnosti programiranog održavanja neophodnog za očuvanje funkcionisanja i efikasnosti Vašeg Alfa Romeo automobila.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

Izgubili ste Vaše Alfa Romeo vodič za upotrebu ili garanciju? Od danas, možete ih pronaći i na internetu.

BRIGA O KUPCIMA

Alfa Romeo nudi svu podršku koja Vam je potrebna u sklopu korisničkog servisa. Ovde možete pronaći:

  • informacije o modelima, uslugama, mreži prodaje i pomoći na putu, rešenja za pristigle izveštaje
  • pomoć na putu aktivna 24 časa, 365 dana u godini, u slučaju šlepovanja i drugih vrsta pomoći.

Pozovite Univerzalni besplatni broj 0800253200, zatražite pomoć putem opcije «Kontaktirajte nas» na naslovnoj strani ovog sajta.

DODATNA OPREMA

Otkrijte liniju proizvoda koja unapređuje sportske karakteristike, stil i komfor Vašeg Alfa Romeo automobila. Ukoliko želite dodatke dizajnirane u skladu sa pravim Alfa Romeo duhom, Mopar® nudi baš to što tražite.

MERCHANDISING

Alfa Romeo strast se primećuje i u detaljima Vašeg stila i Vašeg slobodnog vremena. Ne propustite novosti i proizvode brenda Alfa Romeo. Pretražite katalog i napravite svoju kolekciju omiljenih proizvoda.

ALFA ROMEO INFOMOBILE

InfoMobile je originalna aplikacija brenda Alfa Romeo, stvorena za sve vozače. Preuzmite besplatno za Vaš smartfon, i dobićete mnoštvo informacija, kao i podršku potrebnu Vama i Vašem automobilu.