POST-PRODAJA

Najveća briga i pažnja posvećena samo vašem Alfa Romeo automobilu.

REZERVNI DELOVI

Samo oni koji poznaju svaki detalj i svaku komponentu jednog Alfa Romeo automobila su u stanju da mu pruže svu neophodnu negu, garantujući pouzdanost, komfor i performanse. Originalni Mopar® delovi su projektovani tako da kroz vreme neguju originalne karakteristike vašeg Alfa Romeo automobila.

ORIGINALNI REZERVNI DELOVI

Otkrijte Mopar® rešenja, idealna za negu i održavanje vašeg Alfa Romeo automobila: jedinstvena rešenja u skladu sa tehničkim specifikacijama originalne opreme.

REPARIRANI DELOVI

Upotrebljeni originalni delovi mogu se obnoviti tako da se dobiju proizvod istih performansi koje odlikuju i nove delove. Proces je sertifikovan i odobren od strane Alfa Romea.

PETRONAS ULJA I TEČNOSTI

Za najbolje performanse i nisku potrošnju, uz brigu o životnoj sredini. Petronas Lubricants International je u saradnji sa Alfa Romeom razvio najbolja ulja i tečnosti za specifične namene i za svaki pojedinačni model.

SERVISNA GARANCIJA I PLAN ODRŽAVANJA

Kupili ste Alfa Romeo? Otkrijte sve pogodnosti koje vam se nude uz uslugu garancije i održavanja, osmišljena tako da Vam omogući spokojno putovanje, bez rizika i neplaniranih troškova.

GARANCIJA

Krećite se slobodno: kupovina novog Alfa Romeo automobila uključuje garanciju od 24 meseca koja počinje na dan dospeća, bez putnih ograničenja.

POMOĆ NA PUTU

Putujte bez brige sa Free to Go, uslugom koja nudi pomoć na putu u svakom trenutku. Free to Go je Mopar® program mobilnosti, dostupan 365 dana u godini, 24 časa dnevno.

ODRŽAVANJE

Otkrijte naš redovan plan održavanja, neophodog za očuvanje funkcionalnosti i efikasnosti vašeg Alfa Romeo automobila.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

Ne brinite. Od danas, možete ih pronaći na internetu. Preuzmite uputsvo za upotrebu sa Elum portala.

PREUZMITE UPUTSTVO

 

 

BRIGA O KUPCIMA

Alfa Romeo nudi svu podršku koja vam je potrebna u sklopu Alfa Romeo korisničkog servisa. Ovde možete pronaći:

 

 

 

 

 

 

 • Informacije o modelima, uslugama, prodajnoj mreži pristiglim izveštajima,
 • Usluzi pomoć na putu, aktivnoj 24 časa, 365 dana u godina, u slučaju potrebe za šlepovanjem i drugim vrstama pomoći.

 • Pozovite Univerzalni besplatni broj 0800 2532 00. Zatražite pomoć putem opcije „Kontaktirajte nas“, klikom na dugme ispod.

   

   

   

   

   

  DODATNA OPREMA

  Otkrijte liniju proizvoda koja unapređuje sportske karakterristike, stil i komfor vašeg Alfa Romea. Ukoliko želite dodatnu opremu dizajniranu da nosi pravi duh Alfa Romea, Mopar nudi baš ono što tražite.

  Pronađi najbližeg prodavca.

  Preuzmi cenovnik i uđi u Alfa Romeo Svet.

  ALFA ROMEO CERTIFIED

  Doživi Alfa Romeo osećaj u vožnji.