VIDEOCHECK

Mreža ovlašćenih Alfa Romeo servisera vam predstavlja Videocheck.

Videocheck je inovativna usluga kreirana imajući u vidu poseban odnos koji vi imate sa svojim Alfa Romeom. Uz Videcheck, biće vam poslat video koji sadrži sažet pregled bilo koje intervencije koju bi trebalo sprovesti na vozilu, direktno na vaš mobilni telefon ili tablet.

KAKO OVO FUNKCIONIŠE?

Nakon što ostavite vaše vozilo u servisu radi održavanja ili popravke, pre nego što se započne bilo kakva intervencija na njemu, tehničar će izvršiti potpunu inspekciju vašeg automobila. Ukoliko je potrebno obaviti bilo kakav dodatni posao, biće vam dostavljen video koji sadrži sažeto objašnjava predloženih popravki i procenu troškova. Na vama je da li ćete predloženu ponudu da prihvatite, stavku po stavku.

PREDNOSTI VIDEOCHECK USLUGE

Kvalitet usluge i transparentnost

Da poznajte svoje vozilo u potpunosti takođe podrazumeva da razumete sve u vezi popravki koje treba da se odrade na njemu. Uz Videocheck, imaćete sve informacije neophodne kako biste doneli odluku o tome koje održavanje je pogodno za vaš auto.

 

Poboljšaljte Vašu sigurnost

Zahvaljujući Videocheck-u, imaćete kontrolu nad svojim automobilom više nego ikad pre, posebno po pitanju bezbednosti vas i vaših putnika. Neophodne intervencije će biti predstavljene različitim bojama, u zavisnosti od stepena hitnosti: crvene, na primer, ukazuju na potencijalni rizik za putnike.

 

Uspostavite premijum odnos sa nešim ekspertima

Više od usluge, Videocheck vam omogućava da ojačate odnose poverenja koje imate sa mrežom ovlašćenih servisera za vaš Alfa Romeo. Tokom posete radionici, naši eksperti će prilagoditi svoje preporuke u skladu sa servisnom istorijom Vašeg vozila.

 

Imate potpunu slobodu da donesete odluku

Vi ste jedini koji odlučujete o tome da li će biti sprovedene dodatne intervencije: nikakav posao neće biti preduzet na vašem vozilu bez da Vi prethodno date saglasnost. Uz opciju da lagodno preuzmete svoje vozilo sa izvršenim popravkama koje ste odobrili.