ALFA ROMEO GIULIA

Bezvremenska lepota u službi vaših emocija.

Alfa Romeo Giulia - Platno - Naslov

PREPOZNATLJIVE KARAKTERISTIKE

Prepoznatljiv
dizajn

Italijanski dizajn u pravom
Alfa Romeo stilu

Napredni sistemi za
pomoć u vožnji

Autonomna vožnja
drugog nivoa

50/50 raspodela
težine

Savršena ravnoteža za beskompromisnu
dinamiku vožnje

Alfa™ Link
vešanje

Poboljšan osećaj upravljanja,
maksimalna udobnost

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Slike su indikativne i imaju samo ilustrativnu svrhu. Prikazane boje i detalji mogu biti nedostupni ili mogu da variraju kada vozilo bude bilo dostupno, na primer iz tehničkih i/ili proizvodnih i/ili komercijalnih razloga. Na nekim slikama mogu se videti dodaci i/ili oprema koji nisu standardni i koji će, kada vozilo bude dostupno, biti predmet posebnog zahteva i dodatnog plaćanja.

Alfa Romeo Giulia - Tehnologija
Tehnologija

KOMBINACIJA MEHANIKE I EMOCIJA

Alfa Romeo Giulia objedinjuje dizajn, snagu i inovacije, sve zahvaljujući patentiranim tehnologijama i korišćenju lakih materijala za pružanje jedinstvenog uzbuđenja u vožnji. Sistem Q4 i IBS sistem kočenja preko žice nude vožnju sa bržim odzivom.

Alfa Romeo Giulia - Tehnologija - NFT
Tehnologija Vožnje

NFT DIGITALNI SERTIFIKAT ZA VEĆU VREDNOST

Zahvaljujući svojoj softverskoj arhitekturi nove generacije,  Alfa Romeo Giulia po prvi put usvaja Alfa Romeo NFT sertifikat upotrebe.Na osnovu Blockchain tehnologije, NFT može da registruje podatke o vozilu kako bi stvorio jedinstveni zapis o životu vozila koji se ne može falsifikovati.

Alfa Romeo Giulia - Sigurnost
Napredni sistem vožnje

LEPOTA VOĐENA TEHNOLOGIJOM

Alfa Romeo Giulia je savladao veštinu pronalaženja ravnoteže između strasti vožnje i najsavremenijih automatizovanih sistema vožnje postizanjem 2. nivoa autonomne vožnje. Model Giulia je opremljen sistemima koji inteligentno prate okolinu vozila kako bi se obezbedila kontrola i izuzetan užitak u vožnji.

Alfa Romeo Giulia - Infotainment
Infotainment

PRVORAZREDNA TEHNOLOGIJA ZA SVA VAŠA PUTOVANJA

Nekoliko intuitivnih pokreta pružiće lagano iskustvo prilikom vožnje modela Alfa Romeo Giulia.

Pored toga, zahvaljujući mobilnoj aplikaciji My Alfa Connect, možete da pristupite partnerskim ponudama i pogodnostima osiguranja povezanim sa telematskim podacima vašeg vozila.
Za više informacija  kliknite ovde.

Alfa Romeo Giulia - Performanse
Performanse

SAVLADAJTE PUT UZ UŽIVANJE U VOŽNJI

Efikasni motori visokih performansi. Šasija dizajnirana za rad sa zadnjom vučom, inovativnim sistemima vešanja i odnosom težine i snage. Asortiman dizel i benzinskog motora, od 210 do 280 KS. Za dostupnost i dodatne detalje kliknite ovde da konfigurišete sopstvenu verziju.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Potrošnja goriva u Giulia opsegu (l/100 km): 8,1 – 5,0; emisija CO₂ (g/km): 183 – 130. Vrednosti utvrđene na osnovu WLTP ponderisanog ciklusa, ažurirane na dan 26. septembra 2022. godine tokom aktivnosti ispitivanja pre odobravanja i mogu varirati pre konačne homologacije.Navedene vrednosti su date u komparativne svrhe.

DIMENZIJE GIULIA

Alfa Romeo Giulia - Dimenzije

Alfa Romeo Giulia ima kapacitet prtljažnika od 480 litara.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Slike su namenjene samo za prikazivanje, za detalje o proizvodu i dostupnost raspona boja, idite na https://www.alfaromeo.com/car-configurator-hub

Probna vožnja

Zakažite probnu vožnju i isprobajte jedinstveno iskustvo vožnje Alfa Romeo automobila.

Online konfiguracija

Konfigurišite svoj automobil
online, gde god da se nalazite,
u bilo kom trenutku.  ​