• Performanse limitirane serije
 • Giualia Quadrifoglio NRing
 • Stelvio Quadrifoglio NRing
 • INFOTAINMENT
 • PERFORMANSE
 • NÜRBURGRING
 • Pogledajte video snimke

Performanse limitirane serije

Ne može svako postaviti rekord kategorije na stazi Nurburgring i ne mogu svi posedovati jedinstvene stilske detalje i jedinstvenu opremu. Zbog toga su Giulia Quadrifoglio NRING i Stelvio Quadrifoglio NRING kreirani kao limitirane serije, samo u 108 numerisanih jedinica, sa punom dodatnom opremom i ekskluzivnim karakteristikama.

Giualia Quadrifoglio NRing

Giualia Quadrifoglio NRing

DIZAJN I PERFORMASNE KREIRANE U ITALIJI

Stvorena da zadovolji svakog istinskog entuzijastu i inspirisana rekordom kategorije na legendarnoj nemačkoj stazi, Giulia Quadrifoglio NRING je predodređena da postane istinski deo Alfa Romeo kolekcije zahvaljujući svojoj jedinstvenosti. Dostupna je u ograničenoj seriji, sa specifičnom, istančanom završnom bojom koja ističe elegantan, sportski stil njene opreme.

SPOLJAŠNJOST

EKSKLUZIVNA LIMITIRANA SERIJA

Predstavljajući snažnu ličnost, Giulia Quadrifoglio NRING poseduje čiste linije i suštinski dizajn, koji se odlikuje ključnim elementima kao što su detalji od karbonskih vlakana i sjajna crna završna obrada. Široka upotreba karbonskih vlakana na haubi i panoramski krov, zadnji spojler i bočne sajtne, daje joj izvanredan sportski karakter bez prekomernih detalja, oslanjajući se samo na čisti, nepogrešivi Alfa Romeo stil.

UNUTRAŠNJOST

SPORTSKA ELEGANCIJA

Svi svetski najpoznatiji i legendarni primeri dizajna predstavljaju potragu za balansom između strukturnih zahteva, ljudske povezanosti i prirode. Giulia Quadrifoglio NRING primenjuje istu ovu filozofiju na stazama. Vozač je u centru pažnje usred sofisticiranih materijala u kabini, koja se odlikuje crvenim enterijerom i poboljšanim sportskim Sparco sedištima, sa ugljeničnom školjkom koja obezbeđuje apsolutnu podršku, čak i u najekstremnijim krivinama. Još ekskluzivnih detalja može se naći u dodacima od karbonskih vlakana koji odlikuju limitiranu seriju.

 • STIL
 • SPOLJAŠNJOST
 • UNUTRAŠNJOST
Stelvio Quadrifoglio NRing

Stelvio Quadrifoglio NRing

SPORTSKI STAV LIMITIRANE SERIJE

Kreiran da ostvari snove svakog istinskog entuzijaste, inspirisan rekordom kategorije na legendarnoj nemačkoj stazi, Stelvio Quadrifoglio NRING je dostupan u samo 108 jedinica. Jedinstvena oprema  i jedinstveni detalji kao što je njegova završna obrada u Circuit Grey boji, čini ga istinskim delom Alfa Romeo kolekcije.

SPOLJAŠNJOST

DINAMIČNI IZRAZ SPOLJAŠNJOSTI 

Sve o vezi izgleda Stelvio Quadrifoglio NRING je dinamično i jedinstveno. Sjajna crna završna obrada i električni panoramski krov naglašavaju njegov sportski i istovremeno elegantan karakter. Potraga za ravnotežom se ogleda u njegovim ključnim i mišićavim linijama, savršeno balansirajući stil i dinamičnost: nepogrešiv na prvi pogled.

UNUTRAŠNJOST

JEDINSTVENA SPORTSKA ELEGANCIJA

Čim sednete za volan, primetićete sofisticirane materijale enterijera kao što su koža i Alcantara, detalji od karbonskih vlakana i instrument tabla obogaćena ekskluzivnom numerisanom oznakom. Sparco sedišta, sa ugljeničnom školjkom, crvenom završnom obradom i proštepom, ostavljaju utisak sportskog enterijera i garantuju potpunu podršku, čak i tokom sportske vožnje..

 • STIL
 • SPOLJAŠNJOST
 • UNUTRAŠNJOST
INFOTAINMENT

INFOTAINMENT

INTUITIVNA I JEDNOSTAVNA TEHNOLOGIJA

Stelvio i Giulia Quadrifoglio NRING opremljeni su inovativnim Alfa Connect infotainment sistemom sa  3D navigacijom i ekranom od 8,8'' koji je kompletiran DAB sistemom i Harman Kardon Sound Theatre ozvučenjem. Zahvaljujući savršenoj integraciji sa Apple CarPlay za iPhone i sa Android AutoTM  funkcijom za Android uređaje, sada je još jednostavnije i sigurnije direktno pristupiti muzici, kontaktima, mapama i aplikacijama na vašem uređaju.

PERFORMANSE

PERFORMANSE

SNAGA I EMOCIJE U SAVRŠENOM BALANSU

Stelvio i Giulia Quadrifoglio NRING su opremljeni poznatim 2,9-litarskim  motorima sa 510ks sa V6 90° cilindarskim Bi-Turbo motorom koji zahvaljujući širokoj upotrebi aluminijuma i ugljeničnih vlakana može ujedno osigurati i izvanredne performanse i lakoću, dok Carbon keramički kočioni diskovi pružaju besprekorno kočenje.

NÜRBURGRING

NÜRBURGRING

REKORD KATEGORIJE

Stelvio i Giulia Quadrifoglio NRING su oboje obarali rekorde na legendarnoj nemačkoj stazi sa prolaznim vremenom od 7'51" i 7'32", respektivno. Dva prestižna rekorda na samom vrhu njihovih kategorija.

Pogledajte video snimke